Professional CE is <u>Now Available</u> at RMPA April 10-12 2025; Denver, Colorado Hyatt Regency Denver Tech Center



Earn up to 18.5 CE Credits from APA Approved CE Sponsor, School of Graduate Psychology at Pacific University, Oregon* at this year's Annual Meeting of RMPA in Denver, Colorado

Invited Presenters Include:

Dr. Michelle Miller	April 10, 2:00- 2:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Realizing Psychology's Promise for Teaching and Learning: Minds Online Today
Dr. Nancy Karlin	April 10, 5:00- 5:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Developing the Skills of Volunteerism Without Becoming the Artful Dodger
Dr. June Gruber	April 11, 10:00- 10:50 (1 hour)	Grand Mesa F	The Dark Side of Happiness: Well-Being Guidance for Students and Their Instructors
Dr. Daniel Simons	April 11 11:00- 11:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Inattentional Blindness In and Out of the Lab
Dr. Sasha Ahmed	April 11 3:00- 3:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Substance Use Disorders in Older Adults: Assessment and Treatment
Dr. Robert Wright	April 12 9:00- 9:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Uncovering the Unseen Undergraduate: Lessons Learned by Studying Health, Wellness, and Technology Use
Dr. Christian Hart	April 12, 10:00- 10:50 (1 hour)	Grand Mesa F	The Landscape of Lying
Dr. Anna Ropp	April 12, 11:00- 11:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Why Can't We All Just Get Along?: Strategies to Understand and Talk to Others While Mindfully Reducing Your Stereotyping and Discrimination
Dr. Angela Brega	April 12, 1:00- 1:50 (1 hour)	Grand Mesa F	Diabetes Inequities in American Indian and Alaska Native Populations: Evaluation of a Culturally Tailored Diabetes Nutrition Education Program

Clinical Workshops:

Dr. Sandra Johnson,	April 10, 3:00-	Grand	Transforming K-12 Classrooms: Ten Essential
Dr. Stephanie Johnson, & Dr. Regina Reber	4:30 (1.5 Hours)	Mesa C	Strategies for Cultural Responsiveness
Dr. John W Tiner	April 11, 8:00- 8:50 (1 Hour)	Highlands	A Behavioral Economic Systems Theory for Counseling
Dr. Kent Hinkson & Dr. Malisa Brooks	April 11, 10:00- 11:50 (2 Hours)	Highlands	Crisis Response Planning: The Science and Practice of Crisis Response Planning for Suicide Prevention (Part 1)
Dr. Rand Smith & Dr. Carrie Landin	April 11, 1:00-2:50 (2 Hours)	Highlands	Ethical Decision-Making in Mental Health Practice
Dr. Kent Hinkson & Dr. Malisa Brooks	April 11, 3:00-4:50 (2 Hours)	Highlands	Crisis Response Planning: The Science and Practice of Crisis Response Planning for Suicide Prevention (Part 2)
Kara Napolitano	April 12, 8:00-9:50 (2 Hours)	Highlands	Labor and Sex Trafficking: How to Recognize and Respond
Dr. Michelle Rozenman	April 12, 10:00- 11:30 (1.5 Hours)	Highlands	Transdiagnostic Behavior Therapy for Anxiety and/or Depression in Youth
Dr. Michelle Rozenman	April 12, 1:00-2:25 (1.5 Hours)	Highlands	Scientific Advances and Current Best Practices in the Assessment and Treatment of Obsessive-Compulsive Disorder in Youth and Adults
Dr. Michelle Grimes & Dr. Stacy Forcino	April 12, 2:30-4:00 (1.5 Hours)	Highlands	Assessment and Treatment for Disruptive Behavior in Middle Childhood
Nancy Lee & Dr. Monica Gerber	April 12 4:00-5:30 (1.5 Hours)	Highlands	Engaging the Psychologist's Hexaflex for Cultural Humility with Asian American Clients

Register for the Conference: <u>https://web.cvent.com/event/4efb5783-4b40-4866-990b-</u>cfb24a663e2b/summary

Membership Only	\$50.00
Association Dues and Conference Registration	\$160.00
Continuing Education Fee	\$60.00*
*For this fee, registered attendees may particip	ate in as few or as many CE events as you wish.

To Earn CE:

- 1. Register for the RMPA Conference
- 2. Pay the CE registration fee
- 3. Sign in/out at each session
- 4. Within 2 weeks following RMPA, you will receive an email with individual survey links (Qualtrics) to an evaluation for each event you attended. Once you complete each survey a completion certificate will be automatically emailed to you.



*The School of Graduate Psychology at Pacific University, Oregon is approved by the American Psychological Association to sponsor continuing education for psychologists. The School of Graduate Psychology at Pacific University, Oregon maintains responsibility for this program and its content. Direct inquiries to Lynette Bikos, PhD, lhbikos@pacificu.edu